Hyvinkään toimipisteen palveluvalikoimassa ovat tehokkaat ja hemmottelevat luomukasvohoidot, monipuoliset hedelmähappohoidot, ihoa sileyttävä kuorintahoito dermaplaning, sokerointi, ripsien ja kulmien kestovärjäys, Henna Brows -kulmien hennavärjäys, kulmien laminointi, ripsien kestotaivutus sekä hyvälaatuisten ihomuutosten poisto.

Kauneushippu Hyvinkää sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 21-23 (Hämeenkulma), toisessa kerroksessa. Helpoiten löydät perille Sähkökadun puoleisesta ovesta (viimeinen ovi seinustalla, ovessa lukee Kauneushippu). Parkkipaikkoja on runsaasti Hämeenkadun ja Sähkökadun varrella sekä rakennuksen takana olevalla parkkipaikalla. 


HINNASTO HYVINKÄÄ

PERUSKASVOHOIDOT

Kasvohoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Mikäli et tiedä, minkä hoidon varata, valitse ajanvarauksesta Täydellinen kasvohoito! Siinä ajassa ehdimme tehdä minkä tahansa Kauneushipun hoidoista. 

Sinun - Yksilöllinen peruskasvohoito 69 € (60 min) 
Kaikille sopiva rentouttava kasvohoito. Käytettävät tuotteet ja hierontatekniikka valitaan ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, kasvoöljy, hieronta kasvoille ja hartioille, naamio, kulmien siistiminen ja hoitovoide.

Täydellinen kasvohoito 85 € (90 min) Kasvohoitojen kuningatar! Sopii rasvaiselle, normaalille ja sekaiholle, myös kuivalle iholle, jossa on miliumeja. Erityisen hyvä hoito, jos et ole käynyt kasvohoidossa vähään aikaan tai jos käyt kasvohoidossa vain harvakseltaan. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, kasvoöljy, hieronta kasvoille ja hartioille, naamio, kulmien siistiminen ja hoitovoide.

Ihonpuhdistus 65 € (60 min)
Puhdistava hoito erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti, naamio, pään hieronta, kulmien siistiminen ja hoitovoide.

Kasvohieronta 45 € (50 min)
Kasvohieronta parantaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ja kirkastaa ihoa. Kauneushipun kasvohieronnassa yhdistellään perinteisiä hierontaotteita, rauhoittavaa lymfaattista hierontaa sekä nestekiertoa kiihdyttävää guasha- ja kivihierontaa asiakkaan ihon ja tarpeiden mukaan. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hierontaöljy, yksilöllinen kasvo- ja hartiahieronta sekä hoitovoide.

Pisara - kosteuttava kasvohoito 69 € (60 min)
Kosteuttava ja pehmentävä hoito erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. Erinomainen talviajan hoito kaikille ihotyypeille. Viilentää ja rauhoittaa myös herkkää ja lehahtelevaa ihoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hyaluronihapposeerumi, kasvojen käsittely viileällä rullalla, naamio, hartiahieronta, kulmien siistiminen ja hoitovoide.

Hellä - hemmotteleva ja hoitava kasvohoito 85 € (75 min) Rentouttava kasvohoito erityisesti kuivalle, pintakuivalle ja ikääntyneelle iholle. Yksilöitävissä kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito stressaantuneille asiakkaille tai jos kaipaat kasvohoidolta ennen kaikkea omaa aikaa ja rentoutumista. Loistava hoito lahjaksi läheiselle! Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, rauhoittava ja puhdistava lymfaattinen kasvohieronta, kasvoöljy, perinteinen hieronta kasvoille ja hartioille, naamio, kulmien siistiminen ja hoitovoide.


ERIKOISKASVOHOIDOT

Anumati Naturals Detox Energia+ -kasvohoito 89 € (75 min)
Puhdistava, kirkastava ja kokonaisvaltainen hoito. Detox Energia+ palkittiin lajinsa paras -palkinnolla kasvohoitojen sarjassa Kosmetologipäivillä 2019! Sopii normaalille iholle virkistäväksi ja kirkastavaksi hoidoksi, rasvoittuvalle iholle tasapainottamaan talintuotantoa ja parantamaan ihon omaa puhdistusmekanismia ja ikääntyneelle iholle heleyttämään ja silottamaan ihoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, puhdistava ja kuoriva aktiivihiilinaamio, jalkojen vyöhyketerapeuttinen hieronta, kasvoöljy, kasvojen akupistepainelu, kirkastava kasvonaamio, niska-hartiahieronta, kulmien siistiminen ja hoitovoide.

Anumati Naturals Luonnonkaunis -kasvohoito 89 € (75 min)
Rentouttava, hemmotteleva ja kirkastava kasvohoito. Kuukivihieronta rauhoittaa ihoa ja parantaa lymfakiertoa. Erinomainen hoito lahjaksi läheiselle! Käy kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, kasvoöljy, kivilymfahieronta kasvoille kuukivillä, kasvonaamio, niska-hartiahieronta, tehoseerumi, kulmien siistiminen ja hoitovoide.

Kauneushipun Hehku - kirkastava happohoito 85 € (60 min)
Tehokkaasti ihoa kirkastava ja heleyttävä AHA-hedelmähappohoito. Erinomainen hoito pigmentoituneelle, ikääntyneelle, kuivalle tai samealle iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, happokuorinta, ampulli, naamio, hartiahieronta, kulmien siistiminen ja hoitovoide.

Kauneushipun Raikas - puhdistava happohoito 85 € (60 min)
Tehokkaasti ihoa puhdistava ja raikastava BHA-happohoito. Erinomainen hoito epäpuhtaalle, tukkeutuneelle ja rasvoittuvalle iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, happokuorinta, ampulli, naamio, hartiahieronta, kulmien siistiminen ja hoitovoide.

Kauneushipun Tyyni - vahvistava ja rauhoittava happohoito 85 € (60 min)
Tehokkaasti ihoa vahvistava ja punoitusta laskeva atsealiinihappohoito. Erinomainen hoito herkälle ja punoittavalle iholle, myös couperoottiselle iholle ja ruusufinnin hoitoon. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, happokuorinta, ampulli, naamio, hartiahieronta, kulmien siistiminen ja hoitovoide.

Dermaplaning-kasvohoito 109 € (75 min)
Ihoa kirkastava ja heleyttävä kasvohoito, jossa iho kuoritaan siihen tarkoitetulla instrumentillä. Hoito poistaa iholta tehokkaasti kuolleen ihosolukon sekä karvan jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi. Sopii kaikille ihotyypeille, poislukien ohut ja hyvin herkkä iho. Kirkastaa ihoa, stimuloi ihon kollageenintuotantoa, parantaa hoitotuotteiden imeytymistä ja tasoittaa ihoa. Estäviä tekijöitä hoidolle ovat taipumus arven liikakasvuun (keloidit) ja ihoon kohdistuvat sairaudet tai lääkitykset. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, veitsikuorinta (=dermaplaning) , tehoampulli, erikoisnaamio, niska-hartiahieronta, kulmien siistiminen, seerumi ja hoitovoide.


LISÄPALVELUT KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

 • Ripsien ja kulmien värjäys 20 €
 • Kulmien värjäys 12 €
 • Ripsien värjäys 12 €
 • Ylähuulen ja/tai leuan sokerointi 10 €
 • Mekaaninen puhdistus 20 €
 • Kosteuttava ampulli 7 €
Ampulli on tehotuote, jolla saat lisätehoa kasvohoitoosi. Erinomainen lisä peruskasvohoitoihin, erityisesti jos ihossasi on sameutta, kuivuutta tai ikääntymisen merkkejä. 

 • Kosteuttava ja kirkastava silmänympäryshoito 20 €
Kosteuttava ja kirkastava hoito silmänympärysiholle. Vähentää turvotusta ja piristää ihoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, lymfaattinen silmänympärysalueen hieronta, rauhoittava naamio ja voide.

RIPSET JA KULMAT

 • Ripsien ja kulmien värjäys 30 €
 • Kulmien värjäys ja muotoilu 20 €
 • Ripsien värjäys 20 €
 • Kulmien muotoilu (pinseteillä tai sokerilla) 15 €
 • Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 25 €
 • Ripsien kestotaivutus (sis. ripsien värjäyksen) 70 €
 • Kulmien laminointi eli kestomuotoilu 60 €
Kulmien laminoinnissa kulmakarvat harjataan haluttuun asentoon, muotoillaan ja kiinnitetään kestotaivutusaineella. Kulmat myös kestovärjätään. Erinomainen kurittomille, eri suuntiin sojottaville tai ohuille kulmakarvoille. Myös kestoväri pysyy paremmin laminoiduissa kulmissa.

 • Henna Brows - kulmien hennavärjäys 40 €
Kulmien hennavärjäys on tavallista kestovärjäystä näyttävämpi ja pysyvämpi tapa värjätä kulmia. Väri pysyy ihossa 1-2 viikkoa ja karvassa jopa 6 viikkoa. Hyvä näyttävän lopputuloksen ystäville sekä heille, joilla tavallinen kestoväri ei pysy. Henna Brows -väri ei sisällä ppd:ta, ammoniakkia tai lyijyä ja sen väriaine on kasvipohjainen. Kyseessä ei kuitenkaan ole hiusten kasviväreihin verrattava, täysin luonnollinen värjäystapa.

SOKEROINTI

Sokeroinnissa käytetään suomalaista, luonnollista, vegaanista ja hajusteetonta Lapinniemen Helmi -sokeria. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Se sopii koko vartalolle, myös kasvoille ja intiimialueille. Ensimmäistä kertaa sokerointiin tultaessa karvan kannattaa olla vähintään noin 4 millimetrin mittaista, jotta se irtoaa hyvin. Säännöllisesti tehtynä sokerointi saattaa vähentää karvankasvua. Hoitoväli on yksilöllinen ja riippuu karvan kasvunopeudesta, mutta yleensä iho pysyy sileänä noin neljä viikkoa. Sokerointia ei voi tehdä isotretioniinilääkityksen aikana tai kuuteen kuukauteen isotretioniinikuurin päätyttyä. Sokeroinnin jälkeen samana päivänä ei saa saunoa, uida, hikijumpata tai kainalosokeroinnin jälkeen käyttää deodoranttia.

 • Säärten sokerointi 40 €
 • Kainaloiden sokerointi 25 €
 • Bikinilinjan sokerointi (vain naisille) 30 €
 • Syvä bikini 50 € (vain naisille)
 • Brasiliainen sokerointi (vain naisille) 75 €
 • Reisien sokerointi 40 €
 • Ylähuulen sokerointi 15 €
 • Yähuuli + leuka 20 €
 • Ylähuuli + leuka + posket 25 €
 • Selän sokerointi 35 €
 • Bikinirajan ja kainaloiden sokerointi 50 €
 • Syvä bikinit ja kainalot 65 €
 • Bikinirajan ja säärten sokerointi 62 €
 • Kainaloiden ja säärten sokerointi 60 €
 • Bikinirajan, kainaloiden ja säärten sokerointi 80 €

Kysy myös muita alueita ja paketteja, mikäli hinnastosta ei löytynyt haluamaasi! 

HYVÄLAATUISTEN IHOMUUTOSTEN POISTO 

Hyvälaatuisia ihomuutoksia, kuten varsiluomia, vanhuudenluomia eli rasvasyyliä ja kirsikkaluomia, voidaan poistaa jäädyttämällä. Jäädyttäminen aiheuttaa iholle hallitun trauman, jolloin luomi kuivuu ja irtoaa pois yleensä 1-4 viikon kuluessa. Monesti kertahoito riittää, mutta joissakin tapauksissa erityisesti rasvasyyliä voidaan joutua hoitamaan 2-3 kertaa. Toimenpide onn turvallinen eikä vaadi puudutusta tai toipumisaikaa. Pienien varsiluomien poistoon voidaan käyttää myös veistä, jolloin ne irtoavat heti. Ihomuutoksia voidaan poistaa jäädyttämällä kerralla 1-6 kappaletta. Vaatimuksena ihomuutoksen poistolle on sen hyvälaatuisuus eli tunnistettavuus esimerkiksi varsiluomeksi tai lupa poistoon lääkäriltä. Halutessasi voit varata ensin ilmaisen konsultaatioajan (ajanvarauksessa nimellä ostos- tai konsultaatioaika), jolloin voidaan tarkistaa luomen poistokelpoisuus. Hintaan sisältyy jälkitarkastusaika n. 4 viikon kuluttua. 

 •  1-2 ihomuutoksen poisto 80 €
 • 3-6 ihomuutoksen poisto 120 € 
 • 1-2 ihomuutoksen poisto kasvohoidon yhteydessä 50 €
 • 3-6 ihomuutoksen poisto kasvohoidon yhteydessä 70 €
Ajanvaraus

(c) Kauneushippu 2020, All Rights Reserved
Hoitola Kauneushippu
SKY-Cidesco-kosmetologi Salla Viitanen
www.kauneushippu.fi
045-78702560
kauneushippu@gmail.com
Hyvinkää: Hämeenkatu 21-23, 2. krs, 05800 Hyvinkää  
Järvenpää: Emalitehtaankatu 2C (sisäpiha Emalipolun puolella), 04410 Järvenpää

Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän